Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (3.33 secunde)
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
Mircea Matei, secretarul general al organizatiei judetene, a facut o serie de afirmatii cu caracter denigrator la adresa noii conduceri a Primariei, acuzandu-i pe liberali ca au apucaturi de militieni.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Meciul dintre Olanda si Germania din cadrul EURO 2012, disputat miercuri, 13 iunie, si transmis in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, a adus Televiziunii Romane pozitia de lider de audienta pe toate segmentele de public, aseara, intre orele 21.45 si 23.36.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului. Intrarea la eveniment este libera.
FARCAS) Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata ""EXISTA REALITATI POZITIVE", pe care o puteti citi in continuare. In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Primaria Craiova a decis sa onoreze cel mai important simbol al Olteniei, faimosul sau Ban, vizionarul intregitor al tarii in urma cu 400 de ani organizand "FESTIVALUL MIHAI VITEAZUL".
Festivalul International de Folclor HORA MARE editia a XXV-a, 12 - 15 August 2017 (Autor:
Iata programul magazinelor PROFI in perioada sarbatorilor de iarna. ... Program Craciun 19-23 decembrie: Deschise pana la ora 24 24 decembrie: Deschise pana la ora 19 25 decembrie: ... Deschise pana la ora 24 31 decembrie: Deschise pana la ora 19 01 ianuarie: ... Program Craciun 19-23 decembrie:
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Bucurestenii vor putea urmari meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 pe un ecran gigant in Centrul Vechi Meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 vor putea fi urmarite de bucuresteni, pe un ecran gigant amplasat in Centrul vechi al Capitalei.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie:
Doar 15% dintre doljenii care au cerut la Fisc restituirea taxei auto au dreptul sa-si primeasca banii inapoi. ... de Finante ameninta ca dau statul in judecata.
"Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
google-analytics.com